MENTHOR

30 jaar ervaring met maintenance- en engineeringsprojecten

MENTHOR is een ingenieursbureau dat industriële bedrijven begeleidt in het opzetten van hun technische organisaties en de lead neemt bij het verwezenlijken van hun technische projecten.

In 2013 werd MENTHOR opgericht door Geert Nies. Geert is een freelance Project-Engineers met meer dan 30 jaar ervaring met maintenance- en engineeringsprojecten. In de loop van zijn carrière zag hij het aantal KMO bedrijven, met sterk afgeslankte technische organisaties, toenemen. Voor dat soort bedrijven wilt MENTHOR een partner zijn, bij het opzetten van hun technische organisaties én bij het begeleiden van hun technische projecten.

Om een maximale service te verlenen, als single point of contact, opereert MENTHOR met 3 gespecialiseerde divisies. Deze divisies zijn THOR-Engineering, THOR-Maintenance en THOR-Safety. Samen dekken ze de meeste technische behoeften af bij industriële partners.

MENTHOR ontwikkelde een eigen model waarmee snel, transparant en efficiënt technische projecten kunnen gerealiseerd worden.

Connecteer met Geert Nies op LinkedIn

Of kijk op onze LinkedIn Company page

Geert Nies MENTHOR

Met de steun van:

Vragen voor MENTHOR?

Vul het formulier in en beschrijf zo nauwkeurig mogelijk je vraag. Na het verzamelen van de nodige informatie zal een afgevaardigde van MENTHOR contact met U opnemen.

Liever telefonisch?
Dan kan u ons bereiken op het nummer
+32 476 435 190