MENTHOR

Structuur & Organisatie

Een betrouwbare partner voor industriële bedrijven

MENTHOR is een ingenieursbureau dat industriële bedrijven begeleidt in het opzetten van hun technische organisaties en de lead neemt bij het verwezenlijken van hun technische projecten. Om een maximale service te verlenen, als single point of contact, opereert MENTHOR met drie gespecialiseerde divisies. Deze divisies zijn THOR-Engineering, THOR-Maintenance en THOR-Safety. Samen dekken ze hiermee de meeste technische behoeften af.

MENTHOR

MENTHOR is de overkoepelende organisatie die ook de overkoepelende diensten levert.
Dit zijn onder anderen de ‘Bedrijfs-Assessments’, ‘Consulting Projecten’ en ‘Trainingen’.

THOR-Maintenance

THOR-Maintenance help zijn klanten bij het organiseren van hun technisch onderhoud. Dit gaande van het optimaliseren van de technische organisatie tot het uitvoeren van Maintenance-Engineering projecten. Dit kan in de vorm van een ‘Contracting’, ‘Sub-Contracting’ of ‘Detachering’ samenwerking.
THOR Engineering

THOR-Engineering

THOR-Engineering begeleidt engineeringsprojecten in een breed gamma van disciplines en sectoren. Van Engineering voor nieuwe installaties tot het aanpassen van bestaande machines. Mechanisch, elektrisch, automatisatie, piping, civiel, … . Dit kan als ‘Contracting’, ‘Sub-Contracting’ of ‘Detachering’.

THOR-Safety

THOR-Safety stelt zich tot doel om alle technische installaties risicoloos bedienbaar en onderhoudbaar te maken. Het hele spectrum van safety tools wordt toegepast om veilige technische installaties af te leveren. THOR-Safety helpt bij het certificeren van technische installaties en werkprocessen.