THOR-Safety

Proactieve
Structuren

Een ongeval schuilt vaak in een klein hoekje … zegt men wel eens. Eigenlijk bedoelt men een onbekend hoekje, … want de meeste ongevallen gebeuren bij uitzonderlijke acties in dagdagelijkse situaties. Daarom is het van groot belang om stil te staan bij uitzonderlijke (afwijkende) acties, om proactief de gevaren te elimineren.

Dit kan door het uitvoeren van risico analyses (TRA’s) op alle afwijkende taken, samen met het uitwerken van mitigerende maatregelen, voor alle taken die een verhoogde risico inhouden. Communicatie en training hierover is essentieel, net zoals het bijhouden van die TRA’s in een toegankelijke bibliotheek per machine en/of afdeling.

Vaak worden er nog LMRA’s (Last Minut Risck Assessment) ontwikkeld om bij elke afwijkende handeling nog een laatste controle (checklist) uit te voeren van de mogelijke risico’s. THOR-Safety heeft hiervoor ervaring in verschillende industrie takken en kan efficiënt zulke formats opzetten.


Wilt U hierover meer weten?

Safety Proactieve Organisatie MENTHOR
THOR-Safety

Vragen over onze Service 'Proactieve structuren'?

Vul het formulier in en beschrijf zo nauwkeurig mogelijk je vraag. Na het verzamelen van de nodige informatie zal een afgevaardigde van MENTHOR contact met U opnemen.

Liever telefonisch?
Dan kan u ons bereiken op het nummer +32 476 435 190