THOR-Maintenance

Maintenance
Assessments

Technische diensten groeien stap voor stap al naar gelang de behoeften en de middelen die hiervoor beschikbaar zijn. Vaak is dit niet volgens een vooropgesteld plan en ontstaan er hiaten die het verder groeien bemoeilijken.

In zulke situaties is het aangewezen om een assessment te organiseren waarbij er beoordeeld wordt in welke maten de nodige bouwstenen aanwezig zijn in de organisatie, structuren en processen. Zulk een assessment geeft een goed beeld van waar de hiaten zitten en hoeveel werk het is om die te dichten. Het is de basis voor het opstellen van een kort en lange termijn plan.

THOR-Maintenance heeft een techniek en tools ontwikkeld om zulke assessments efficiënt en gericht uit te voeren. Het assessment focust zich op de groeifases van de technische dienst zoals het opzetten van:

Maar van de andere kant ook op de maten van de aanwezigheid van de vier basis zuilen ‘Systems’, ‘Processen’, ‘Mensen’ en ‘Data’.

Wilt U hierover meer weten?

Maintenance Assessments MENTHOR
THOR-Maintenance

Vragen over onze Service 'Maintenance Assessments'?

Vul het formulier in en beschrijf zo nauwkeurig mogelijk je vraag. Na het verzamelen van de nodige informatie zal een afgevaardigde van MENTHOR contact met U opnemen.

Liever telefonisch?
Dan kan u ons bereiken op het nummer +32 476 435 190