Visie, Missie, Waarden, Strategie

Waar gaan & staan we voor?

Onze visie

Waar gaan we voor?

Bedrijven worden steeds kleiner en gespecialiseerder, waardoor de interne resources en de specifieke kennis beperkt zijn. De interne technische kennis en ervaring neemt sterk af en moet buitenshuis gezocht worden.

MENTHOR wil industriële bedrijven ondersteunen bij het opzetten van een performante technische dienst in een geglobaliseerde wereld. Dit door structuren neer te zetten waarbij de behoefte aan interne technische specialisaties beperkt blijft.

Visie MENTHOR
Werken bij MENTHOR?
Bekijk onze vacatures
Missie MENTHOR
Onze missie

Waar staan we voor?

MENTHOR wilt haar klanten controle geven over de technische organisatie, en hen de expertise aanreiken die ze missen in hun eigen organisatie.

Met de expertise van MENTHOR én samen met de klant, bouwen we aan performante technische organisaties en succesvolle projecten.

Onze waarden

Relaties gebouwd op waarden

MENTHOR hanteert enkel normen en waarden die een lange termijn relatie met klanten en partners ten goede komt. Transparantie en correctheid zijn daarin zeer voornaam.

Eigen interne normen & waarden vormen de basis voor het ethisch handelen en denken van de MENTHOR organisatie.

Waarden MENTHOR
Onze strategie

Meer waarde & controle

Met Engineering, Maintenance en Safety onder één dak kan MENTHOR garanderen dat al hun projecten op die 3 disciplines geoptimaliseerd zijn. De overdracht van het project naar de Asset Owner gaat op die manier snel en efficiënt. Er is geen intern rework nodig.

MENTHOR gelooft echt in het Co-Creatie principe en trekt dit ook door in hun eigen organisatie. Voor hun projecten stellen ze flexibele teams samen met specifieke specialisaties, maar ook specifieke niveaus. Hierdoor heeft het projectteam alle nodige specialisaties on-board en iedereen specialist doet de jobs op zijn niveau. Deze werkmethode maximaliseert de Kwaliteit/Prijsverhouding en de toegevoegde waarde van het project.

Verder heeft MENTHOR zijn eigen project-tools en -processen ontwikkeld die snel en efficiënt werken mogelijk maakt.