MENTHOR

Blog

Menthor-model

Het MENTHOR groei-model

Een technische dienst is binnen een bedrijf een vrij complexe organisatie waaraan hoge eisen gesteld worden. Om het vooropgestelde doel te bereiken, moet een performante organisatie op poten gezet worden. Denk maar aan het opzetten van processen (wie doet wat, wanneer en hoe), structuren (software, tools, magazijnen, workshop, …), data management (info, loging, analyses, kennis, …) en personeelsmanagement (competenties, instructies, rollen en verantwoordelijkheden, …). Dit allemaal samen is een complex bouwwerk waar de architect vaak niet te ver weg mag zijn.

Lees meer »
Maintenance Organisatie & Structuur MENTHOR

Opzetten van een zelfsturende & continu verbeterende organisatie

Een bedrijfsorganisatie is vaak een ingewikkelde structuur van verschillende afdelingen en hiërarchieën. Elke commerciële branche heeft zo zijn eigen specifieke behoeften en dienstverleningen. Om die te kunnen realiseren, wijken hun organisatorische structuren vaak erg af van die in andere branches.

Lees meer »
Industriële architecten MENTHOR

Industriële Architecten

De laatste 10 jaar heeft onze technologische vooruitgang een enorme vlucht genomen. Onder invloed van onder andere IoT (Internet Of Things), real-time data beschikbaarheid door Cloud-toepassingen, 3D design & fabricatie, big-data analyses, software integraties, … zijn er een hele reeks van nieuwe technische mogelijkheden ontstaan. Deze technische mogelijkheden bieden oplossingen aan actuele problemen of ze maken het mogelijk om bestaande processen efficiënter te laten lopen.

Lees meer »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief