TechniShow

MENTHOR bezoekt TechniShow 2022

De TechniShow is dé 2-jaarlijkse vakbeurs in Nederland voor productietechnologie. Het werd dit keer gecombineerd met de ESEF… de vakbeurs voor engineering, productontwikkeling en toelevering. Alles onder één dak op de Jaarbeurs te Utrecht.

Als MENTHOR zijnde proberen we steeds op de hoogte te blijven van nieuwe productietechnologieën, nieuwe engineeringsmethoden en contacten te houden met verschillende partners, waarbij is een bezoek aan de TechniShow steeds de moeite waard.

Beide voorjaarsbeurzen vinden nu plaats van 30/08 t.e.m. 02/09. De reden van deze verschuiving moet vooral gezocht worden bij de angst voor de huidige lange levertijden van machines in combinatie met de onzekerheid van de COVID-maatregelen. Het was goed te merken dat deze onzekerheden zijn impact op deze beurzen heeft gehad. Vooral de exposanten hadden gekozen om de TechniShow dit jaar aan zich voorbij te laten gaan. Ondanks de mindere bezetting van de beurs was het al bij al een goede beurs.

Met Menthor zijn we vooral gefocust op de nieuwe dingen die er te ontdekken zijn en hebben we zo enkele leuke toelichtingen gekregen zoals, … 3DExpierience platform van Cadmes, een tekening opgezet in IronCAD (Dynfos), … enz..

Er wordt over het algemeen sterk ingezet op 3D-Technologie wat zich ook afspiegelde in de workshops en dit zowel voor het ontwerp als voor de realisatie. 

Wil je meer weten?